Nieuws: Een veilige werkvloer is efficienter!

21/01/16

Onlangs werd D&F consultant Vincent Meier naar aanleiding van zijn artikel 'Veiligheid duur? Probeer eens een ongeval' geïnterviewd door het vakblad Molenaar. In het artikel geeft Vincent Meier advies en reacties vanuit zijn ervaring op het gebied van Veiligheidsmanagement en -cultuur en wordt er ingegaan op het succesvolle veiligheidsprogramma van Agrifirm.

De kost gaat voor de baat uit

Precieze cijfers ontbreken. Maar jaarlijks krijgen in de Nederlandse en Belgische diervoederindustrie enkele honderden werknemers te maken met een ongeval. Behalve de kosten van productieverlies, verzuim en vervanging resulteren ongevallen in menselijk leed. Hoe zorg je voor een goede veiligheidscultuur binnen het bedrijf? En is dat niet duur? Integendeel, stelt Vincent Meier. Bij Agifirm plukken ze de vruchten van het Safety First-project. Het aantal verzuimdagen daalde met meer dan de helft.

Lees het volledige artikel!

 

Zet veiligheid goed in met D&F!

Wilt u meer weten over een veiligheidsprogramma voor uw organisatie, een cultuurmeting of wenst u een vrijblijvende kennismaking? Neem dan direct contact met ons op:

  • via telefoonnummer: 076-5040340 of via e-mail: info@denf.nl

 

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340