Nieuws: Volg de nieuwe training HAZOP Leader

06/06/16

Vanaf 22 juni is het mogelijk om bij D&F Consulting de veiligheidstraining HAZOP Leader te volgen. Deze training is onmisbaar voor iedereen die in de toekomst van plan is om als Team Leader of voorzitter een HAZOP studie te leiden.

Programma HAZOP Leader training (1-daagse)

De cursist leert als voorzitter een multi-disciplinair team leiden tijdens een HAZOP studie met inachtneming van de spelregels. Er is uitgebreid aandacht voor de anatomie van incidenten; ‘Wat bepaalt nu de kans op een ongeluk en hoe betrouwbaar dienen je beveiligingen te zijn?’. Ook is er ruimte voor praktijkcases ingebracht door de cursisten, hierdoor kent de training een hoge mate van praktische toepasbaarheid. Tenslotte leren cursisten hoe ze een HAZOP registreren en acties formuleren.

Bekijk het volledige lesprogramma:

Of schrijf u direct in:

  • De kosten voor deelname bedragen € 579 exclusief BTW voor deelname aan de open inschrijving. --> Update:  15/02/2018: Deze training is op basis van  cursistenevaluaties inmiddels uitgebreid naar een 2-daagse variant welke beschikbaar is voor de deelnameprijs van € 1150,- per persoon.

Meer informatie

Voor meer informatie over de training HAZOP Leader neemt u contact op met Marieke van den Wijngaard.

Alle nieuws van 2016

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340