Nieuws: Boeken over organisatie- en veiligheidsmanagement

03/08/17

D&F Consulting B.V. publiceerde een aantal boeken over organisatie- & veiligheidsmanagement, veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag in organisaties.

Afbeelding Brainsafe ® door Gerd-Jan FrijtersBrainsafe ®

In vijf stappen naar sterke veiligheidscultuur: Brainsafe® is geïnspireerd door principes en concepten uit de organisatie- en managementkunde, de psychologie, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) en de concepten rondom veiligheidsmanagement zoals die de laatste honderd jaar zijn ontwikkeld en toegepast.

 

 

Afbeelding Integraal Compliance Management met De tafel van Ne9en Integraal Compliance Management met De tafel van Ne9en

Dit boek reikt concepten, interventies en tools aan die een organisatie kan inzetten om complexiteit en stress terug te dringen en zingeving, geluk en duurzaamheid te vergroten.

 

 

OOK in E-book beschikbaar!

Neemt u het boek liever mee in uw zak? Dat kan. Download Integraal Compliance Management in e-book formaat.

De auteur

Gerd-Jan Frijters is oprichter en eigenaar D&F Group B.V. en studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP.

D&F Consulting B.V. helpt organisaties met het analyseren, reduceren en het beheersen van veiligheidsrisico's vanuit de vakgebieden techniek, organisatie en cultuur.

 

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340