Nieuws: D&F Safety Academy levert 18 specialisten met TÜV persoonscertificaat

20/12/17

Dit zijn ze dan, de eerste ‘Machine Safety Specialisten (CE)’ en ‘SIL & PL Specialisten, machine safety’ met officieel erkend TÜV Persoonscertificaat behaald bij de D&F Safety Academy. De cursisten namen vier tot zes dagen deel aan de opleiding in Breda. Daarnaast maakten zij het nodige huiswerk in de vorm van zelfstudie, opdrachten en oefeningen. Dit alles ter voorbereiding op het officiële TÜV examen wat plaatsvond op 28 november. D&F is trots op de 18 kersverse specialisten die de markt nu rijker is en organiseerde hiervoor speciaal een persoonscertificaatuitreiking. 

TUV persoonscertificaat uitreiking

Officieel TÜV examen

Op 28 november namen alle cursisten van zowel de Machine Safety Specialist (CE) opleiding als SIL & PL Specialist, machine safety deel aan het officiële TÜV examen. Onder toeziend oog van Gisbert Braun, die namens TÜV Rheinland als examinator hiervoor afreisde naar Breda.
De Machine Safety Specialist (CE) cursisten deden een theorie examen wat bestond uit zowel meerkeuze vragen als open vragen. In twee uur zetten zij hun antwoorden op papier. 

Voor de SIL & PL Specialist, machine safety cursisten was er naast het theorie examen van 90 minuten ook een praktijkexamen en verdediging die dag.

TÜV persoonscertificaatuitreiking

 

 

 

 

 

 

D&F is enorm trots op het behaalde resultaat want op 1 cursist na is iedereen die deelnam aan deze opleidingen geslaagd! Op 14 december heeft D&F Safety Academy een heuse TÜV persoonscertificaat uitreiking georganiseerd en alle geslaagden hierbij in het zonnetje gezet. Zij gingen met hun TÜV persoonscertificaat en mooie presentje namens D&F naar huis.

De uitreiking werd gepresenteerd door wederom Gisbert Braun en vond plaats onder het genot van een hapje en alcoholvrij drankje, immers veiligheid staat voorop.

Haal ook een TÜV persoonscertificaat

De Machine Safety Specialist (CE) en SIL & PL Specialisten, machine safety opleidingen starten weer in januari. Voor beide opleidingen zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht u ook een TÜV persoonscertificaat wensen dan ontvangen wij u graag.

 

 

startdata opleidingen met tüv persoonscertificaat

Voor meer informatie stuurt u gerust een e-mail naar: info@safety-academy.nl

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340