Nieuws: Engineering in Food & Beverage | 3 oktober 2017

28/07/17

Engineering in Food & BeverageVoedingsmiddelen veilig en hygiënisch produceren én voldoen aan de internationale richtlijnen en normen is een gezamenlijk verantwoordelijkheid van fabrikant en machinebouwer. Er is echter nog veel onduidelijkheid als het gaat om de richtlijnen en normen met betrekking tot hygiënisch ontwerpen.

Tijdens het Engineering in Food & Beverage Event komt het belang van een goede samenwerking tussen de foodindustrie en machinebouwers uitgebreid aan bod.

Wat kunnen Food en Engineering van elkaar leren?

Het programma biedt informatie binnen drie hoofdthema’s:

  • Regelgeving
  • (Hygiënisch) Ontwerp / OEE
  • Energiebesparing

Binnen de thema's worden vanuit verschillende invalshoeken onderwerpen behandeld en er komen verschillende sprekers uit de praktijk aan het woord.

Procesveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

D&F is sponsor van het event en staat op het programma met de sessie:

  •  'Do’s & don’ts rondom proces-, explosie- en machineveiligheid van procesinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie' door Marcel de Winter, Consultant business unit Process Safety

In deze sessie neemt D&F u mee in het proces van ontwerp tot ingebruikname. Leer van specifieke cases rondom sproeidroogtorens, schroeftransporteurs, bucketelevators en reactoren. Ontvang praktische kennis en informatie, waarmee u effectief uw project inricht en de risico's van ontwerp tot installatie kunt beperken.

Bekijk het volledige programma:

Tijdens deze dag leert u:

  • De taal van de fabrikant te begrijpen én te spreken
  • Hoe regelgeving machineontwerp en productieproces beïnvloedt
  • Hoe hygiënisch en energiezuinig ontwerp voor alle partijen bijdraagt aan een gezondere toekomst
  • Welke informatie machinebouwers nodig hebben om een goede machine te ontwerpen
  • Welke mogelijkheden er zijn om energie te besparen in uw proces
  • De laatste stand van zaken betreffende hygiënisch ontwerpen van machines in de foodindustrie
  • Hoe een goed ontwerp van de machine tot een sneller en efficiënt proces kan leiden
  • Hoe andere voedingsmiddelenbedrijven met deze thema’s omgaan

Aanmelden

Meld u direct aan en bezoek op 3 oktober a.s. de eerste editie van het event Engineering in Food & Beverage in De Fabrique te Utrecht.

Ontdek wat D&F voor u kan betekenen

D&F biedt adviesdiensten en trainingen aan op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement en cultuur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op:

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340