Nieuws: Health & Safety Jaarcongres | 30 november 2017

30/07/17

Veiligheid is een keuze, geen kans of toevalligheid. Bewustwording van veiligheid is ontzettend belangrijk. Gevaarlijke situaties op de werkvloer ontstaan vaak door verkeerde keuzes en onveilig gedrag. Overtuigingen van mensen worden vaak gevormd door de ervaringen uit het verleden, en juist die overtuigingen zijn vaak het missende veiligheidselement in organisaties en de root cause van tegenvallende veiligheidsresultaten.

HSE Jaarcongres

Thema: Veiligheid een keuze of toevalligheid?

De 2e editie van het succesvolle HSE Jaarcongres staat volledig in het teken van veiligheid als keuze en de cultuur- en gedragsverandering die daarbij vaak nodig is om zo veiligheid écht goed na te streven.

Een greep uit de onderwerpen van de sessies:

  • Inzicht in je eigen keuzegedrag
  • Omdenken: bekijk het eens van de andere kant
  • Preventie & gedragsbeïnvloeding
  • Onzichtbare zaken die invloed hebben op veilige keuzes
  • Bedrijfsbelang en veiligheid: de lange termijn
  • De waarheid achter veiligheidsfabels

Bekijk het volledige programma:

Volg de sessie veiligheidsbewustzijn van D&F!

Gerd-Jan Frijters, oprichter van D&F Consulting B.V. verzorgt een interessante sessie over  duurzame veiligheidscultuur en gedragsverandering:Gerd-Jan Frijters, Founder D&F Consulting BV

  • Gestructureerd veranderen en verbeteren met De Dubbele Veiligheidsdriehoek.

Ontdek hoe de Dubbele Veiligheidsdriehoek© kan bijdragen aan het behalen van blijvende positieve resultaten in veiligheidsprogramma´s. Het concept is bedoeld om u te helpen motivatie en energie in een veiligheidsprogramma blijvend op hoog niveau te houden.

De Dubbele Veiligheidsdriehoek verankert veilig gedrag door middel van een operationele structuur, waarin de Safety Hero, Safety Champion en Safety Buddy instrumenten aangereikt krijgen om de gewenste verandering stapsgewijs te bereiken en te borgen in de organisatie.

Schrijf u in voor slechts 99 euro!

Zorg dat u hét HSE Jaarcongres van 2017 niet mist en schrijf u direct in. Zorg dat u op tijd bent met inschrijven dan betaalt u het tarief van slechts 99 euro p.p. (excl. btw).

Uw organisatie verbeteren?

Wilt u de veiligheid van uw organisatie in kaart brengen, een veiligheidsprogramma implementeren en/of de kennis en organisatie borgen en versterken?

Wij informeren u graag over mogelijke ondersteuning op maat. Stel uw vraag aan één van onze veiligheidsspecialisten of neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340