Nieuws: Naslag event Engineering in Food & Beverage

27/10/17

Op dinsdag 3 oktober vond het eerste Engineering in Food & Beverage-event plaats in De Fabrique in Maarssen. Tijdens het event stond de vraag centraal: 'Wat kunnen Food en Engineering van elkaar leren?'

Het event werd door de deelnemers uit beide branches goed ontvangen en er werd enthousiast deelgenomen aan de discussies.

Tijdens het Engineering in Food & Beverage Event kwam het belang van een goede samenwerking tussen de foodindustrie en machinebouwers uitgebreid aan bod.

Procesveiligheid in de voedingsmiddelenindustrie

D&F stond op het programma met de sessie:

  •  'Do’s & don’ts rondom proces-, explosie- en machineveiligheid van procesinstallaties in de voedingsmiddelenindustrie'

Marcel de Winter, Consultant business unit Process Safety nam in deze sessie de deelnemers mee in het proces van ontwerp tot ingebruikname. Met specifieke cases rondom sproeidroogtorens, schroeftransporteurs, bucketelevators en reactoren. Praktische presentatie met informatie waarmee u effectief uw project inricht en de risico's van ontwerp tot installatie kunt beperken. 

 

Download de presentatiesheets:

Professioneel Advies

D&F biedt adviesdiensten en trainingen aan op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement en cultuur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op:

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340