Nieuws: Wederom Cedeo-erkenning voor D&F Safety Academy

15/09/17

De veiligheidstrainingen van D&F Safety Academy zijn opnieuw voor een periode van twee jaar Cedeo-erkend. Absoluut een mooie prestatie, ‘ Het is zeker niet vanzelfsprekend dat een opleidingsinstituut na twee jaar opnieuw de Cedeo-erkenning weet te bemachtigen’ aldus het Bestuur van Cedeo.

Wat betekent Cedeo-erkenning?

Om in aanmerking te komen voor een Cedeo-erkenning moet het opleidingsinstituut aan een aantal strenge basiscriteria voldoen op het gebied van kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Tevens voert Cedeo een klanttevredenheidsonderzoek uit. Minimaal 80% van de ondervraagde cursisten moet de beoordeling 'tevreden' of 'zeer tevreden' geven, voordat de Cedeo-erkenning wordt toegekend. D&F Safety Academy scoort met 91% ruimschoots boven de gestelde norm.

Wat wordt gevraagd in het klanttevredenheidsonderzoek?

Een grondig klanttevredenheidsonderzoek vormt de basis van elke Cedeo-erkenning. De ondervraagde cursisten hebben D&F Safety Academy beoordeeld op voortraject, opleidingsprogramma, uitvoering, opleiders (trainers/docenten), trainingsmateriaal, accommodatie, natraject, organisatie en administratie, relatiebeheer en prijs-kwaliteitverhouding.

Reacties van cursisten over D&F Safety Academy

D&F Safety Academy streeft naar opgetogen klanten, wij zijn blij dat dit bevestigd wordt door de reacties van de cursisten die deelnamen aan een veiligheidstraining. Omdat we er trots op zijn delen we graag een aantal citaten uit het onderzoek: 

  • ‘Ik heb mij via een link aangemeld en kreeg binnen korte tijd een bevestiging in de vorm van een uitnodiging. Er zat netjes een routebeschrijving bij.’ 
  • 'Mijn collega was verhinderd, hij kon zonder problemen iemand anders in zijn plaats laten gaan. Dit was in no-time geregeld’.
  • ‘De omschrijving van het opleidingsprogramma op de website is duidelijk én klopt met de werkelijkheid.’
  • ‘We werden flink aan het werk gezet aan de hand van voorbeelden, ze lieten ons zelf naar risico’s kijken’.
  • ‘Ik kon mijn vragen goed kwijt bij de trainer, het was iemand uit de praktijk met een hands-on mentaliteit, dat maakt het verschil’. 
  • 'Het handboek wat ik heb ontvangen leent zich goed als naslagwerk’.

Samenvattend

De ondervraagden kiezen veelal bewust voor D&F Safety Academy ‘andere opleidingen werden door onze organisatie niet goedgekeurd, deze wel en ik neem aan dat de prijs-kwaliteitverhouding daar een grote rol in heeft gespeeld’ zegt één van hen. Ook klanten die al gebruikmaken van de adviestak van D&F Consulting kiezen uit tevredenheid voor een veiligheidstraining bij de Safety Academy.
De docenten worden door cursisten als heel kundig ervaren ‘de trainer had kennis van zaken, was pragmatisch en flexibel. Ook speelde hij prima in op de verschillende niveaus van de cursisten’.

Over de inhoud van de trainingen zijn de referenten het roerend met elkaar eens, die is goed tot zeer goed te noemen. ‘Ik was bang dat het nogal droog en juridisch zou zijn, maar het was in opzet juist heel praktisch en pragmatisch!’. Een andere cursist zegt: ‘Je kunt merken dat zij zelf ook veel uitvoerend bezig zijn in de praktijk, hun ervaring in projecten komt goed van pas in de training’.

Breid uw veiligheidskennis uit

Zelf ook een veiligheidstraining volgen bij D&F Safety Academy? Bekijk het hier complete aanbod: www.safety-academy.nl of bel voor opleidingsadvies naar 076-5040340.

Alle nieuws van 2017

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340