Nieuws: D&F viert 25-jarig jubileum!

12/01/18

            
In 2018 bestaat D&F Consulting B.V. 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum worden er het hele jaar  festiviteiten georganiseerd. Uiteraard met enorm veel passie en geheel in het teken van nieuwe trends op het gebied van veiligheid!

Bij een jubileum hoort natuurlijk ook een speciaal logo. U zult daarom het hele jaar overal ons jubileumlogo tegenkomen.

25 jaar geleden...

Op 1 juli 1993 richtte Gerd-Jan Frijters, na het uitvoeren van een afstudeeropdracht voor een machinefabriek uit Breda, D&F Consulting B.V. op. Deze afstudeeropdracht stond in het teken van het voldoen aan de CE-markering.

Tegen het einde van zijn afstudeerperiode werd hij uitgenodigd voor een conferentie over CE-markering. Hier merkte Gerd-Jan op dat er in Nederland nog niet veel kennis aanwezig was over de Europese Richtlijnen voor CE-markering. De suggesties van Gerd-Jan vielen hier direct op waardoor hij na het afstuderen door verschillende bedrijven werd benaderd om hen te helpen bij de implementatie van de CE-markering. Dit was de start van D&F Consulting B.V.

UNIEK in veiligheid

Door de jaren heen heeft D&F haar expertise op het gebied van technische veiligheid uitgebreid met onder andere functionele veiligheid, explosieveiligheid (ATEX), procesveiligheidsstudies zoals QRA en HAZOP en Process Safety Management.

Om de veiligheid volledig in organisaties te verankeren heeft D&F een zeer deskundig team samengesteld die door middel van de veiligheidscultuur de veiligheidsprestaties van organisaties verbeteren.

Doordat D&F alle relevante expertisegebieden in huis heeft, bereiken we synergie en voorkomen we conflicterende adviezen. Dit tezamen met het onafhankelijke karakter maakt D&F uniek.

Inmiddels werkt D&F dagelijks met een kleine 40 gepassioneerde medewerkers aan projecten rondom technische veiligheid, veiligheidsmanagement en veiligheidscultuur binnen en buiten Nederland.

D&F Trakteert

Dit jubileum vieren we natuurlijk graag samen met u. Daarom trakteren wij u dit jaar op kennis en korting:

Meer informatie

D&F biedt adviesdiensten en trainingen aan op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement en cultuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Alle nieuws van 2018

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340