Nieuws: D&F voldoet aan NEN 4400-1; Dé norm voor betrouwbaarheid

02/10/18

Bij D&F staat kwaliteit in een hoog vaandel. Naast de kwaliteit van onze dienstverlening en expertise, willen we ook graag uitstralen dat we onze personeelszaken goed op orde hebben. Per 1 september 2018 is D&F NEN 4400-1 gecertificeerd en voldoet daarmee aan de strenge normering en eisen die aan deze norm verbonden zijn.

D&F keurmerk NEN 4400-1Dé norm voor betrouwbaarheid

Het SNA keurmerk is het keurmerk voor alle uitzendondernemingen en (onder)aannemers van werk. Op basis van twee NEN-normen, NEN 4400-1 (Nederlandse ondernemingen) en NEN 4400-2 (buitenlandse ondernemingen) verstrekt de Stichting Normering Arbeid het SNA-keurmerk.

De norm NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die voldoen aan de strenge eisen rondom personeelsadministratie en het ter beschikking stellen van personeel.

Naar aanleiding van de certificering staan wij vanaf heden ook ingeschreven in het register van de Stichting Normering Arbeid; Dé norm voor betrouwbaarheid!

Het doel

SNA heeft als doel het realiseren van zelfregulering ter voorkoming van fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk. Met het laten uitvoeren van inspecties op basis van onze norm en het toekennen van het SNA-keurmerk geeft SNA hieraan invulling.

De objectieve inspecties voor het keurmerk vinden in de regel twee maal per jaar plaats door inspectie-instellingen die een overeenkomst met de Stichting Normering Arbeid hebben gesloten en die door de Raad voor Accreditatie zijn geaccrediteerd.

Wilt u meer weten over deze norm? Kijk dan op www.normeringarbeid.nl.

Ontdek wat D&F voor u kan betekenen

D&F biedt adviesdiensten en trainingen aan op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidsmanagement en cultuur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Alle nieuws van 2018

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340