Nieuws: Jaarcongres Industriele Veiligheid - 24 januari 2019

20/11/18

Het jaarcongres Industriële Veiligheid toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid, explosieveiligheid en alle facetten van veiligheidscultuur en veiligheidsgedrag.

Jaarcongres Industriële Veiligheid 2019Met een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma is dit bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

  • Inspirerend plenair programma
  • Zeer uitgebreid en gevarieerd break-outprogramma
  • Interactieve workshops
  • Diverse expertsessies en best practices
  • Netwerkplein met 50+ toonaangevende leveranciers
  • Unieke kennisdeling via 1-op-1 gesprekken

Thema: Integriteit in Veiligheid

Het thema van het komende congres is “Integriteit in Veiligheid”. Het thema behandelt zowel de technische integriteit van machines en installaties alsook de integriteit van procedures en richtlijnen wanneer we kijken naar de werkbaarheid daarvan. Uiteraard komt ook de “moralistische” kant van integriteit aan bod, daar waar het gaat om de integriteit rondom (het naleven van) de veiligheidscultuur en het veiligheidsgedrag binnen de organisatie.

Gratis deelname via D&F

Industriële Veiligheid vindt plaats op 24 januari 2019 in DeFabrique in Utrecht. Bezoek het congres kosteloos via D&F en neem deel aan onze informatieve en interactieve sessies:

  • Break-Out: De rol van leiderschap op integer veiligheidsgedrag - Marcel de Munck & Yvonne Langen, Senior consultants Safety Culture
  • Workshop: Functionele veiligheid binnen de organisatie - Gerald van Engeland, Senior consultant Machine Safety / Trainer / Functional Safety Engineer, FS Eng (TÜV Rheinland #3642/11, Machinery) Ronde tafelsessie Industriële Veiligheid
  • Ronde tafelsessie: ATEX - Arthur Rooze, Senior Consultant Process Safety / ATEX expert

Inschrijven

Schrijf u direct in en vermeld bij uw inschrijving onderstaande gegevens :

Relatiecode: A58YCKE5
Uitgenodigd door: D&F Consulting BV

Voorgaande edities waren binnen no-time "uitverkocht". Wilt u kosteloos bij het congres aanwezig zijn, wees er dan snel bij.

Alle nieuws van 2018

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340