Nieuws: Internationaal EFCE Loss Prevention Symposia, bent u erbij?

23/04/19

De

De 16e editie van het EFCE International Symposium over Loss Prevention and Safety Promotion in de procesindustrie gaat plaatsvinden van 16 t/m 19 juni 2019.

Veiligheid in de Chemische en procesindustrie

Het EFCE Loss Prevention Symposia wordt eens in de drie jaar georganiseerd ergens in Europa. Na 45 jaar is deze meest prestigieuze conferentie ter wereld op het gebied van risico's en veiligheid met betrekking tot de chemische en procesindustrie teruggekeerd naar de Technische Universiteit Delft in Nederland.

Voor Professionals

Sinds de eerste editie in 1974 in Delft komen professionals op het gebied van arbeidsveiligheid en procesveiligheid, onderzoekers, wetenschappers, academici en praktijkbeoefenaars driejaarlijks bijeen ergens in Europa.

Het Loss Prevention Symposia is een bijzonder interessante bijeenkomst voor het verrijken en delen van zowel theoretische als praktische kennis binnen het vakgebied. 

PROGRAMMA

Het voorlopige tijdschema omvat registratie en verwelkoming op zondag en van maandag t/m woensdag een uitgebreid programma met plenaire en parallelle sessies.

D&F is uw Safety expert! 

Vanuit D&F zijn er verschillende Process Safety experts aanwezig in de D&F stand. Kom gerust langs om kennis te maken of uw vraagstukken aan hen voor te leggen.

Met D&F haalt u een onafhankelijke adviseur in huis. Doordat we alle relevante expertisegebieden in huis hebben, bereiken we synergie en voorkomen we conflicterende adviezen.

Bent u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken, maar heeft u wel behoefte aan een vrijblijvend gesprek en/of korte inventarisatie op het gebied van veiligheid in uw organisatie, neem dan direct contact met ons op via 076 504 03 40 of via het contactformulier.

Aanmelden

Wilt u dit 'must-be-present' symposium bezoeken, schrijf u dan snel in via van onderstaande button!

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340