Nieuws: Kosteloos naar het ATEX & Process Safety congres

17/04/19

Bezoek kosteloos het ATEX & Process Safety congres via D&F op donderdag 6 juni 2019 in DeFabrique te Utrecht.

ATEX & Process Safety Congres

Tijdens het ATEX & Process Safety congres staat kennisdeling en interactie tussen u en uw vakgenoten centraal. Het congres toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van explosieveiligheid en procesveiligheid. Het ATEX & Process Safety congres biedt een uitgebreid, veelzijdig en hoogwaardig congresprogramma en is met 200 tot 250 deelnemende vakgenoten bij uitstek hét evenement om jaarlijks geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen, kennis te delen met uw vakgenoten en om uw netwerk te onderhouden.

Kennis, Kunde & Houding

Wanneer u als professional te maken heeft met (explosie)gevaarlijke stoffen, dan is het essentieel om te beschikken over de juiste kennis ten aanzien van explosieveiligheid, procesveiligheid en ATEX-richtlijnen. Deze objectieve kennis bepaalt samen met de kunde van u als individu en dat van uw team hoe succesvol u deze explosie- en procesveiligheid kunt toepassen in de praktijk. De laatste - en zeker niet de onbelangrijkste - schakel daarbij is houding. Niet alleen die van de individuele professional of het team, maar juist die van de gehele organisatie.

Organisatie door Heliview

De vorige tien edities van het congres werden georganiseerd door NCOI. Maar met ingang van dit jaar ligt de organisatie volledig in handen van Heliview Conferences & Training. Heliview is onder meer de organisatie achter het succesvolle Jaarcongres Industriële Veiligheid.

D&F in het programma

Vanuit D&F Consulting zal Nico Hendricks deze dag een lezing geven over het beoordelen van ventilatiecondities. 

Nico Hendriks | ATEX expert D&FNico richt zich binnen het dynamische werkgebied van 'technische veiligheid' vooral op explosieveiligheid (ATEX). Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van explosieveiligheidsdocumenten (EVD’s) en het uitvoeren van inspecties ten aanzien van explosieveilig materieel bij uiteenlopende bedrijven in binnen- en buitenland. Naast 5 jaar relevante werkervaring heeft Nico diverse studies en cursussen gevolgd, waaronder Elektromechanica, MVK en HVK.

Bekijk het volledige programma:

 

 

Aanmelden

Wilt u het ATEX & Process Safety congres kosteloos bezoeken? Schrijf u dan snel in door op onderstaande button te klikken!

 

 

D&F is uw ATEX & Process Safety expert! 

Bent u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken, maar wel behoefte aan een vrijblijvend gesprek en/of korte inventarisatie, neem dan direct contact met ons op via 076 504 03 40 of via het contactformulier.

Trainingen ATEX

Naast advies biedt D&F ook trainingen aan op het gebied van explosieveiligheid:

 

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340