Nieuws: NIEUW: Safety Escape Box

31/10/19

In toenemende mate is er behoefte aan verfrissende workshops tijdens Veiligheidsdagen of een dag geheel in het teken van het thema Gezondheidsbewustzijn. De geijkte workshops waarbij deelnemers vooral moeten luisteren en informatie ontvangen zijn niet langer in trek. En dat snappen wij als D&F maar al te goed, in onze ogen kan dit ook anders namelijk via de Safety Escape Box! Op maat voor jouw organisatie is dit het allerleukst.

safety escape boxSafety escape box

D&F heeft diverse Safety geames ontwikkeld waaronder de Safety Escape Box. Dit is met name voor organisaties die een interactieve workshop wensen voor hun medewerkers en de teams tot het uiterste willen laten strijden.

De Safety Escape Box is al te organiseren vanaf 60 minuten per groep.

Klik hier voor het overzicht van alle D&F Safety games.

test het bewustzijn en de kennis over veiligheid

Het veiligheidsbewustzijn en de veiligheidskennis van de medewerkers wordt tijdens de Safety Escape Box op de proef gesteld!

  • Wat weten zij eigenlijk over de veiligheidsregels of over het omgaan met gevaarlijke stoffen?
  • En kunnen ze die kennis ook daadwerkelijk toepassen in het oplossen van de raadsels?
  • Welke groep kraakt de code het snelst?

de Safety escape box als nulmeting

Naast het gegeven dat het een leuke activiteit is om aan deel te nemen, geeft het de organisatie inzicht in het huidige kennisniveau over veiligheid bij de medewerkers. Je zou dit kunnen interpreteren als nulmeting.

De uitkomsten van de Safety Escape Box kunnen vervolgens als input dienen voor nieuwe initiatieven zoals een vervolgsessie, (herhalings-) toolbox over een onderwerp dat niet goed uit de bus kwam tijdens de Safety Escape Box, etcetera.  

quick wins & advies op maat

D&F stelt een beknopte rapportage op met de 'Quick wins' en aanbevelingen over hoe de resultaten van de Safety Escape Box ingezet kunnen worden om het  veiligheidsbewustzijn van de medewerkers te vergroten. De opdrachten worden altijd op maat gemaakt en zijn bedrijfsspecifiek en daarmee uniek. Kortom, nergens anders zomaar verkrijgbaar. 

meer info over de Safety escape box?

D&F komt graag bij u langs om nader toelichting te geven over de Safety Escape Box.

  • Klik hier en maak een afspraak!
  • Of bel ons via: 076-5040340.

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340