Nieuws: Naar Logistica? Bezoek D&F in het BMWT Veiligheidstheater!

17/09/19

De Logistica beurs vindt plaats op 5, 6 en 7 november a.s. in Utrecht. D&F Consulting is hierbij aanwezig met een kennissessie in het BMWT Veiligheidstheater wat gaat over Veilig werken. Gerd-Jan Frijters vertelt onder meer over het meten van een veiligheidscultuur en geeft tools voor het beïnvloeden van veiligheidsgedrag.

kennisoverdracht

Tijdens Logistica staat kennisoverdracht centraal, een op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours waar D&F onderdeel van uitmaakt. De sessie van Gerd-Jan Frijters vindt plaats in Hal 2  (theater 5). Deelname is gratis en te regelen via: inschrijven. 

D&F sessie: veiligheidscultuur en -gedrag

In een klein uurtje neemt Gerd-Jan de bezoekers mee in de wereld van veiligheidscultuur- en gedrag;

  • Hoe werkt een veiligheidscultuurmeting? 
  • Wat voor mogelijkheden zijn er om de veiligheidscultuur te verbeteren?

Tijdens deze sessie is volop aandacht voor gedragspsychologie met een aantal praktische en vernieuwende tools om veiligheidsgedrag te beïnvloeden. Tenslotte bespreekt hij wat goed leiderschap in veiligheid inhoudt.

Over Gerd-Jan Frijters

Oprichter D&F / Senior Consultant, D&F Consulting B.V.
Gerd-Jan Frijters is oprichter en eigenaar van D&F Group BV en studeerde onder andere werktuigbouwkunde, bedrijfskunde, psychologie en NLP. Hij heeft inmiddels honderden organisaties geholpen met het verbeteren van hun veiligheidscultuur en schreef onder andere het boek Brainsafe 2.0 ®, van hersenpan tot veiligheidsplan.

Over Logistica

Logistica is het grootste logistieke podium van Nederland. Hier vindt de bezoeker alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie. Met een Logistica registratie wordt ook toegang tot ICT & Logistiek en alle seminars verkregen.

Doelgroep

Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers werkzaam in de sectoren transport/opslag/distributie, zakelijke dienstverlening, industrie, handel/groothandel, detailhandel, retail en overheid komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

training over veiligheidscultuur en -gedrag

D&F biedt meerdere trainingen aan over veiligheidscultuur en -gedrag, bekijk hier het complete aanbod.

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340