Nieuws: Ontmoet D&F op de Stoffendag op 11 december

11/11/19

Op woensdag 11 december wordt er weer een nieuwe editie van de Stoffendag georganiseerd in de ReeHorst in Ede. D&F is hierbij aanwezig, immers wij helpen u graag verder bij het veilig en gezond omgaan met gevaarlijke stoffen, het thema van het congres dit jaar.

het programma

Zoals ieder jaar staat ook dit jaar het delen van goede praktijken en kennis centraal, dit keer in het thema van het omgaan met gevaarlijke stoffen. De dag begint met twee inspirerende sprekers: Staatssecretaris Tamara van Ark van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) en wetenschapper en columnist Rosanne Hertzberger.

Tijdens het evenement kiest de bezoeker zijn eigen programma. Er is een groot  aanbod van verschillende workshops, waarbij een 'hands-on' benadering het uitgangspunt is. Experts en ervaringsdeskundigen praten u bij over de laatste ontwikkelingen, bespreken best practices en brengen u op de hoogte van veranderingen in Wet- en Regelgeving.

Bezoek de stoffendag met korting via D&F

Vraag via ons contactformulier de kortingscode aan!De eerste 6 inschrijvingen, via D&F krijgen een leuke korting op de toegangsprijs, dus wees er snel bij!

Graag tot 11 december!

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340