Nieuws: Zet uw schoen & win een Veiligheidsconsult

28/11/19

Wist u dat er bij D&F een Veiligheidsconsult op locatie te winnen is? Op 5 december maken wij de winnaar bekend. Lees het artikel over de risico's die Sint en Piet lopen én geef uw ultieme tip voor hen aan ons door! Meld uw idee en zet uw schoen!

Net zoals elke andere werkgever in Nederland moet óók de Sint zijn zorgplicht nakomen. Hij moet zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid van zijn werknemers, gerelateerd aan de werkzaamheden die zij (de Pieten) uitvoeren. Ergens in zijn grote boek heeft Sinterklaas als het goed is een beleid vastgelegd waarin staat hoe dit is geborgd.

Omdat de Sint ook een jaartje ouder wordt zou het zomaar kunnen dat hij vergeet om zijn RI&E te actualiseren. Want net als iedere andere werkgever concentreert hij zich waarschijnlijk het liefst op zijn dagelijkse taak, namelijk de kinderen in Nederland blij maken met snoep en cadeautjes.

tips voor de sint?  

Vanuit een soortgelijk enthousiasme, maar dan voor veiligheid, heeft D&F gemeend de Sint te kunnen helpen door alvast eens een aantal gevaarlijke situaties en aandachtspunten gerelateerd aan het Sinterklaasfeest op een rijtje te zetten!

zet uw schoen

Ook hebben we daarin alvast wat tips verwerkt, denkt u met ons mee?

 Klik hier om het artikel te lezen en uw schoen te zetten.

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340