Nieuws: D&F aanwezig op NVVK Veiligheidscongres

18/02/19

Het NVVK-congres is het grootste (Nederlandstalige) congres over veiligheidskunde in Nederland. Het congres vindt plaats op 13 en 14 maart 2019 met de titel: '2025: Wat ga ik anders doen?'.

NVVK Congres 2019

Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde

De Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde (NVVK) is hét kennisplatform voor veiligheidskundigen in Nederland. Met een netwerk van 3.000 veiligheidskundige leden in uiteenlopende disciplines en groepen staan hun leden er niet alleen voor. De NVVK is actief betrokken bij veranderingen in wet- en regelgeving. Ook komt de NVVK op voor de belangen van de leden en veiligheidskundigen in het algemeen.

 

Congresprogramma

Via plenaire lezingen en presentaties/workshops in parallelsessies en gaat het congres in op de allerlei inzichten, methoden en technieken voor cultuur- en verandermanagement, prestatie-indicatoren, het leren van incidenten en de invloed van het huidige overheidsbeleid.

 

Inhoudelijke bijdrage D&F 

U vindt D&F op de informatiemarkt van het veiligheidscongres. Onze safety experts staan voor u klaar om uw vraagstukken op het gebied van machineveiligheid, explosie- en procesveiligheid en veiligheidsmanagement, -cultuur en -gedrag te bespreken.

Denk-sessie Leren & aanspreken

Sluit op woensdag 13 maart aan bij onze inspirerende Denk-sessie over duurzame verbetering van uw veiligheidscultuur met de dubbele veiligheidsdriehoek:


  • Woensdag 13 maart van 13.30 tot 15.00 uur
  • Denk-sessie 4:  Leren & aanspreken
  • Yvonne Langen: 'De Dubbele Veiligheidsdriehoek'

 

Inschrijven

Schrijf u direct in via onderstaande button:

 

 

* NVVK-leden ontvangen korting op de deelnamekosten.

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340