Nieuws: SafetyPlaza Experience drukbezocht!

08/10/19

SafetyPlaza experience openingDe SafetyPlaza Experience op 3 oktober jl. is met maar liefst 100 bezoekers een groot succes te noemen. Bezoekers woonden lezingen en interactieve workshops bij over machineveiligheid. De dag werd afgesloten met een file- overbruggend walking dinner.

Namens D&F was Gerald van Engeland present met een lezing over "Functionele veiligheid in de machinebouw". Lees hier meer over Gerald van Engeland en zijn kennis over functionele veiligheid.

Vladimir euchnerVladimir Dragosavic (Euchner) & Marc Van den Ende (Axelent) vertelden over "Plausibiliteitscontrole voorkomt manipulatie bij elke technologie". Stijn Derammelaere zijn bijdrage ging over "Hoe slim is de artificiële intelligentie van de toekomst?".

De interactieve workshops werden gegeven in carousel vorm. Hierdoor kon er vlot worden doorgeschoven van de ene boeiende workshop naar de andere.

boek: functionele veiligheid in de machinebouw

functionele veiligheid in de machinebouw boekEr vond een loting plaats waarbij leuke gadgets werden weggegeven. Zo gingen 5 bezoekers naar huis met het nieuwste machineveiligheidsboek: "Functionele veiligheid in de machine bouw", geschreven door Gerald van Engeland (D&F). Ook werden er een aantal toegangskaarten voor het Techniekmuseum verloot.

Kortom een leuke afsluiting van een zeer geslaagde editie van de SafetyPlaza Experience. We hopen u een volgende editie weer te mogen begroeten!

Advies en training over functionele veiligheid

Neem contact met ons op als u meer wilt weten over machineveiligheid en functionele veiligheid. Mail ons via info@denf.nl of bel naar 076-5040340.

 

Alle nieuws van 2019

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340