Nieuws: Implacement vertelt over Safety Escape Box op maat

13/11/20

Voor 100 BHV-ers van een verzekeringsmaatschappij mocht D&F in samenwerking met Implacement een online Safety Escape Box verzorgen. Direct na één van de sessies kregen we per e-mail deze reactie van één van de deelnemers "Net mee gedaan aan de escape room en absoluut de complimenten voor opbouw en begeleiding." Voor ons reden genoeg om meer hierover te vertellen!

Positief groepsgevoel

Het spelen van de online Safety Escape Box draagt positief bij aan het groepsgevoel en de saamhorigheid in tijden waarin je elkaar 'live' niet kunt ontmoeten. Zonder de beperkende Corona maatregelen ontmoeten de BHV-ers, die werkzaam zijn op verschillende locaties door het land, elkaar met enige regelmaat voor een bijscholing of kennisdeling. De online Safety Escape Box heeft dat voor nu vervangen.

ultieme kennischeck

In de online Safety Escape Box hebben we de veiligheidskennis op het gebied van bedrijfshulpverlening en het nieuwe corona protocol van de verzekeringsmaatschappij getest. Tijdens de voorbereiding heeft D&F de opdrachten op maat gemaakt; opdrachten en puzzels gebaseerd op de bedrijfsspecifieke inhoud. De goede antwoorden vormden samen de code om de box te kraken. De deelnemers zijn in groepen van 15 spelers met elkaar de strijd aangegaan. Er werd naar hartenlust gestreden om de winst, maar vooral om de eer!

meer informatie

Ook een Online Safety Escape Box op maat spelen? Informeer hier naar de mogelijkheden.
Of boek direct de kersteditie van de Online Safety Escape Box welke we dagelijks plannen van 7 december tot en met 23 december 2020.

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340