Nieuws: Leer LOTOTO in de praktijk brengen

04/02/20

Tijdens onderhoud gebeuren relatief veel incidenten, terwijl deze gebruiksfase maar een klein deel van de bedrijfstijd in beslag neemt. Volg de LOTOTO training en implementeer LOTOTO in uw organisatie, met als resultaat meer veiligheid van medewerkers die onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan installaties.

WAT IS LOTOTO?

Om zeker te weten dat er veilig kan worden gewerkt is er de LOTOTO-procedure, ofwel blokkeren, markeren en controleren. LOTOTO is een relatief eenvoudige methode waarmee ook tijdens onderhoudswerkzaamheden de veiligheid en gezondheid van personeel te waarborgen is.

LOTOTO voorkomt het onbedoeld in beweging komen en of het onbedoeld vrijkomen van energie of gevaarlijke stoffen. LOTOTO is noodzakelijk als apparatuur die normaal gesproken gesloten is wordt geopend, waarbij energie of gevaarlijke stoffen kunnen vrijkomen.

doelgroep lototo training

De LOTOTO training is bestemd voor medewerkers die onderhoud plegen aan machines, installaties, productiemanagers, SHEQ managers en onderhoudspersoneel. Maar ook voor die medewerkers die met LOTOTO in aanraking komen in de praktijk en die we hier niet specifiek benoemen.

download lototo trainingsinformatie

D&F heeft een overzichtelijke folder van de LOTOTO training met daarin de kosten, inhoud en belangrijkste kenmerken. Download de folder geheel vrijblijvend, u hoeft geen gegevens achter te laten.

 

 

schrijf nu in voor training lototo

Op 21 april vindt de eerstvolgende LOTOTO training plaats. Vanaf nu is het mogelijk om u hiervoor in te schrijven. De deelnamekosten bedragen € 579 per persoon exclusief BTW. Iedere cursist ontvangt een complete lesmap met hand-outs, deze is tevens te gebruiken als naslagwerk.

 

vragen over lototo of een lototo training in uw bedrijf?

Voor meer informatie over deze training neemt u contact op met Marieke  van den Wijngaard via:

  • algemeen contactformulier, u krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.
  • telefoon. Bel 076-5040340 of bel Marieke rechtstreeks 06-5177.7754.
  • e-mail: m.vandenwijngaard@denf.nl

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340