Nieuws: Webinar: Hoe bereid je je voor op certificeren volgens de Veiligheidsladder®?

12/06/20

D&F Consulting en Kader organiseren een gratis driedelig webinar over de Veiligheidsladder. Tijdens het eerste webinar op 30 juni aanstaande krijgt u meer inzicht in de meerwaarde van en de voorbereidingen en valkuilen bij certificering volgens de Veiligheidsladder. Wanneer u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB) en certificeren voor 1 januari 2021 een eis is, dan is het volgen van dit webinar een absolute aanrader!

Gratis Webinar vEILIGHEIDSLADDER | deel i
30 juni 2020 | 16.00-17.00 Veiligheidsladder | D&F

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Waarom certificeren en hoe bereid je je hierop voor?
    Door Gerd-Jan Frijters, Senior Consultant & trainer bij D&F Consulting en schrijver van onder meer het boek Brainsafe 2.0 ®
  • Valkuilen in het certificeringsproces
    Door auditor Taco Buissant des Amorie, Auditor bij NCI

Wilt u weten welke eerste stappen uw organisatie moet zetten voor het behalen van een certificering volgens de Veiligheidsladder?
Schrijf u dan direct in voor het gratis webinar:

Vervolg met verdiepende Webinars

Het webinar op 30 juni aanstaande is de eerste uit de reeks van drie informatieve sessies over de Veiligheidsladder. Deze twee verdiepende onderwerpen volgen binnenkort:

  • Groei op de Veiligheidheidsladder door een actief cultuurprogramma!
  • Trede 5 op de Veiligheidsladder, een droom of werkelijkheid?

Aan u de keuze of u één, meer of de totale reeks van onze gratis webinars over de Veiligheidsladder wilt volgen! Schrijf u hier alvast in voor de verdiepende onderwerpen.

Kader en D&F Consulting

D&F Consulting B.V. is sinds 31 januari 2020 onderdeel van Kader. D&F is bij de NEN (beheerder Veiligheidsladder) aangesloten als erkend kennispartner (KP) voor het implementeren van de Veiligheidsladder.

Professioneel advies

Gezamenlijk bieden wij u tal van mogelijkheden om in haalbare stappen uw veiligheidscultuur te versterken. Wij helpen u graag bij de certificering Veiligheidsladder en het verder uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Liever persoonlijk contact? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

Over de Veiligheidsladder

De Veiligheidsladder® is een certificeringsnorm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties te verbeteren. Met het Veilig Bewust Certificaat toont u aan op welk niveau uw organisatie veiligheidsbewust handelt en veilig werken stimuleert. Het helpt u om op een gewenst veiligheidsniveau te komen en geeft inzicht in waar u nog kunt verbeteren. Certificeren kan ook een doel zijn als u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB).

Veiligheidsladder®

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340