Nieuws: Webinar: Groei op de Veiligheidheidsladder door een actief cultuurprogramma!

01/07/20

Op donderdag 9 juli gaan we in het tweede deel van het webinar dieper in op hoe u met een actief cultuurprogramma kunt groeien op de Veiligheidsladder. Doe kennis en inspiratie op en ontvang praktische handvatten om de veiligheidscultuur in uw organisatie te verbeteren aan de hand van de Veiligheidsladder. Een absolute aanrader, schrijf nu in!

Deel I van het webinar ging in op de meerwaarde van en de voorbereidingen en valkuilen bij certificering volgens de Veiligheidsladder. Heeft u dit webinar gemist of wilt u deze nog eens terugkijken?  Bekijk hier deel I van het webinar.

Gratis Webinar vEILIGHEIDSLADDER | deel iI 
9 juli 2020 | 12.00-13.00 Veiligheidsladder | D&F

De volgende thema’s komen aan bod:

  • Van GAP-analyse naar cultuurprogramma: van start tot uitrol
  • Veranderkundige aanpak voor veiligheidscultuurveranderingen
  • Voorbeelden van interventies die werken én bijdragen aan groei op de veiligheidsladder

Marcel de Munck, senior consultant & trainer bij D&F Consulting zal de presentatie verzorgen. Gerd-Jan Frijters, senior consultant & trainer bij D&F Consulting en tevens schrijver van onder meer het boek Brainsafe 2.0 ® zal uw vragen tijdens het webinar via de chat beantwoorden.

Wilt u weten hoe een actief cultuurprogramma kan bijdragen aan groei op de Veiligheidsladder?
Schrijf u dan direct in voor het gratis webinar:

Trede 5 op de Veiligheidsladder, een droom of werkelijkheid?

Wilt u weten hoe andere organisaties trede 5 op de Veiligheidsladder hebben behaald? Schrijf u hier alvast in voor deel III van het webinar.

Kader en D&F Consulting

D&F Consulting B.V. is sinds 31 januari 2020 onderdeel van Kader. D&F is bij de NEN (beheerder Veiligheidsladder) aangesloten als erkend kennispartner (KP) voor het implementeren van de Veiligheidsladder.

Professioneel advies

Gezamenlijk bieden wij u tal van mogelijkheden om in haalbare stappen uw veiligheidscultuur te versterken. Wij helpen u graag bij de certificering Veiligheidsladder en het verder uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Liever persoonlijk contact? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens:

Over de Veiligheidsladder

De Veiligheidsladder® is een certificeringsnorm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties te verbeteren. Met het Veilig Bewust Certificaat toont u aan op welk niveau uw organisatie veiligheidsbewust handelt en veilig werken stimuleert. Het helpt u om op een gewenst veiligheidsniveau te komen en geeft inzicht in waar u nog kunt verbeteren. Certificeren kan ook een doel zijn als u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB).

Veiligheidsladder®

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340