Nieuws: Naslag Jaarcongres Industriele Veiligheid 2020

10/02/20

Jaarcongres Insustriele Veiligheid 2020Op donderdag 30 januari 2020 vond het jaarlijkse congres Industriële Veiligheid plaats. Maar liefst 800 professionals waren hierbij aanwezig! Voor het team van D&F en Alfabeeld een drukke, interessante en vooral een toffe werkdag. Want wat is er leuker dan met vakgenoten de passie voor veiligheid te delen? 

Sterk inhoudelijk programma

Lezing Toon, 'De impact van een arbeidsongeval'

 

Het programma van het jaarcongres scoorde dit jaar een mooie 8 gemiddeld. De plenaire kick-off met een presentatie van de nabestaanden van Toon, Toon’s echtgenote Karien en haar broer Patrick, maakte direct al een enorme indruk op de aanwezigen. Zo vertelde ook Nico van der Zee, Directeur Veiligheid bij Defensie zijn verhaal en tenslotte was de zaal stiller dan stil bij het slotbetoog over de MH17 ramp…

 

Kennis & Expertise vanuit D&F

In drie inhoudelijke sessies deelden D&F haar kennis en expertise met uiteraard veel passie voor veiligheid:

interActieve sessie Safety Gaming

Meer deelnemers dan verwacht gingen in vier groepen met elkaar de strijd aan om als eerste de code van de Safety Box te kraken. De winnende groep ging ervandoor met een Brainsafe boek en iedereen kreeg voor zijn enthousiaste deelname een mooie zwarte D&F bigshopper cadeau.

Benieuwd naar de toepassing van de Safety Box in uw organisatie?

Deze Safety Box is voor ieder bedrijf op maat te maken, zo kunnen er bijvoorbeeld thema's in verwerkt worden waar alle medewerkers bekend mee horen te zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bedrijfsprocedures en basiskennis over de organisatie. Op deze manier dient de Safety Box als het ware als een kennistest. Meerdere varianten zijn mogelijk en we gaan dan ook graag met u in gesprek over een invulling die past in uw organisatie! 

Veiligheidsvragen?

Wij helpen u graag met uw actuele vraagstukken op het gebied van machineveiligheid, procesveiligheid en veiligheidscultuur en -gedrag.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via:

Volg een veiligheidstraining via D&F Safety Academy

D&F Safety AcademyBekijk het complete overzicht van al onze veiligheidstrainingen:

 

Wij kijken terug op een geslaagde congresdag en hopen u volgend jaar (weer) te ontmoeten!

 

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340