Nieuws: Laatste dag 10% korting op veiligheidstrainingen!

28/08/20

Profiteer van 10% korting op uw inschrijving voor een veiligheidstraining. Het aanbod van D&F is gevarieerd en biedt voor een ieder wat wils.

Trainingen procesveiligheid

Heeft u uzelf altijd al eens willen verdiepen in de materie rondom ATEX? Dan is dit het juiste moment om u aan te melden voor de training ATEX 114 of een 2-daagse training ATEX 153.

Ook op het gebied van risico-identificatie van industriële installaties kunnen wij u wijzer maken. Schrijf u in voor een training HAZOP of kies voor de diepgaande HAZOP Leader cursus.

Er zijn meerdere data beschikbaar welke u aantreft in de actuele trainingskalender.

Trainingen Machineveiligheid

Machineveiligheid verdient nog steeds prioriteit, klik hier om daarover meer te lezen.

Schrijf nu met korting in voor één van onze machineveiligheidstrainingen, zoals: CE-markering, Richtlijn arbeidsmiddelen, Performance Level, SIL voor de machinebouw & FSDT of LOTOTO.

Klik hier voor een overzicht van alle trainingen.

Trainingen veiligheidscultuur en -gedrag

De Introductietraining NEN Veiligheidsladder is nog nieuw, maar doet ook al mee met de zomeractie evenals de training Beïnvloeden van veiligheidsgedrag die zeer zeker de moeite waard is!

Contact

Voor vragen over de zomerkorting neemt u gerust contact met ons op via:

Actievoorwaarden

De korting is van toepassing op nieuwe inschrijvingen en kunnen niet met terugwerkende kracht worden verrekend. Trainingen met als resultaat een TÜV persoonscertificaat & e-learning zijn uitgesloten van korting. 

Actieperiode: 6 juli 2020 tot en met vrijdag 28 augustus 2020.

Alle nieuws van 2020

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340