Nieuws: Ludiek online kerstevent voor medewerkers

08/11/21

Beleef met collega’s een uniek en inspirerend online kerstevent! Omdat thuiswerken inmiddels weer de norm is, is in verbinding zijn met elkaar nog meer gewenst dan ooit. Het thema veiligheid is altijd belangrijk, en daarom heeft D&F speciaal voor de decembermaand een uniek kerstevent ontwikkeld ter bevordering van het saamhorigheidsgevoel in uw organisatie (teambuilding) én om het thema veiligheid in de spotlight te zetten! Sluit het jaar ludiek en veilig samen af, een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld de kerstborrel, geheel coronaproof!

Safety Escape Box – Kersteditie

Het spel is geschikt om te spelen in groepen van 12 tot maximaal 20 deelnemers.
Elke groep wordt opgedeeld in subgroepjes die met elkaar de strijd aan gaan om de code van de Safety Escape Box te kraken.

Welke collega’s zijn het snelst en weten de Safety Escape box te openen?

Gepersonaliseerde toolkit

Voorafgaand aan het spel wordt bij iedere speler een (gepersonaliseerde) toolkit thuisbezorgd, deze is nodig om actief aan het spel deel te kunnen nemen. De opdrachten staan in het teken van veiligheid en zijn gekoppeld aan het thema kerst.

Veiligheidskennis

Naast de uitdaging om samen de code te kraken krijgen de spelers veiligheidskennis aangereikt die hen helpt de feestdagen veilig door te brengen; zowel op technisch vlak als in de sociale sfeer.

Over dit spel zal nog lang worden nagepraat wat het thema Veiligheid een échte boost geeft in uw organisatie!

Reserveer nu!

  • De kersteditie van de Safety Escape Box is vanaf nu in te plannen in de periode van maandag 7 december tot en met woensdag 23 december.
  • De kosten zijn € 1250,- (incl. btw en verzenden toolkit) per kersteditie van de Safety Escape Box waaraan maximaal 20 personen per keer kunnen deelnemen.
  • D&F zorgt voor de toolkit en live online begeleiding van het spel, de datum en het tijdstip worden in overleg bepaald.
  • Het spelen van het spel duurt 90 minuten.

Reserveer direct de Safety Escape Box voor jouw team:

Wees er snel bij want vol = vol

Liever een ander thema?

Dit spel is ook bij uitstek geschikt om te spelen in plaats van de standaard nieuwjaarsbijeenkomst die nu wegens corona wellicht niet doorgaat. Organiseer als kick-off van het nieuwe jaar een Safety Escape Box op maat en luid hiermee online op een positieve manier het nieuwe jaar samen in!

De Safety Escape Box is op aanvraag het hele jaar door in allerlei thema’s in te richten. Informeer naar de mogelijkheden op maat:

Review

Lees hier in Klant aan het woord meer over de ervaringen met de Safety Escape box vanuit Implacement. Zij speelden het spel in het thema van BHV en Coronaregels.

Meer informatie

Neem voor meer informatie en mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op via

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340