Nieuws: De Veiligheidsladder®, certificeringsnorm voor bewust veilig werken

01/09/21

De Veiligheidsladder® is een certificeringsnorm om het veiligheidsbewustzijn en veilig handelen in organisaties te verbeteren. Daarnaast is de Veiligheidsladder een goed uitgangspunt als u de veiligheidscultuur in uw organisatie wilt verbeteren. Certificeren kan een doel zijn als u moet voldoen aan de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVB). Vanaf 2022 is het certificeren volgens de Veiligheidsladder verplicht.  Veiligheidsladder® | D&F

Het Veilig Bewust Certificaat toont aan op welk niveau uw organisatie veiligheidsbewust handelt en veilig werken stimuleert. D&F is erkend kennispartner (KP) van het NEN voor het implementeren van de Veiligheidsladder. Wij helpen u graag bij het behalen van de gewenste certificering en het uitbouwen en verbeteren van de veiligheidscultuur in uw organisatie.

Begeleiding, implementatie en certificering Veiligheidsladder

Heeft u hulp nodig bij het implementeren van de Veiligheidsladder? D&F begeleidt u naar de gewenste trede op de Veiligheidsladder met haalbare stappen en biedt ondersteuning bij de externe audit door de certificatie-instelling. Dit doen wij in samenwerking met Kader Group. Hierbij gebruiken wij onze expertise rondom technische, organisatorische, veranderkundige en gedragsmatige veiligheid. Deze unieke mix van expertise vergroot de kans op succes in uw organisatie. Onze ervaring is dat het werken aan de veiligheidscultuur niet alleen een positief effect heeft op veiligheid maar ook op gezondheid, welzijn, milieubewustzijn, kwaliteit, motivatie én efficiëntie.

Neem contact op met D&F

Wilt u meer informatie over de Veiligheidsladder of over mogelijke ondersteuning op maat? Stel uw vragen gerust aan onze veiligheidsspecialisten of neem direct contact op voor een geheel vrijblijvende kennismaking:

Introductietraining Veiligheidsladder

Wilt u de Veiligheidsladder binnen uw organisatie implementeren? Neem dan deel aan onze 1-daagse introductietraining Veiligheidsladder. Hier leert u met enkele praktische tips en handvatten de veiligheid binnen uw organisatie te vergroten. U kunt gelijk aan de slag om een trede omhoog te klimmen op de Veiligheidsladder.

Lees meer over deze training en meld u vandaag nog aan!

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340