Nieuws: In Memoriam: Laurens Kruijt

09/08/21

Diep geschokt zijn wij door het plotselinge overlijden van onze inspirator, leermeester, creatieve denker en oprichter van Alfabeeld Organisatieontwikkeling.

Woorden schieten tekort. Superlatieven zijn er te over. Als betrokken en positieve persoonlijkheid heeft Laurens ruim 25 jaar geleden Alfabeeld gestart met een visie op ontwikkeling, verandering en groei van mensen en organisaties. In de loop van de jaren heeft het thema Veiligheid een steeds sterkere basis gekregen. Samen met de Alfabeelders bouwde Laurens aan een robuuste en innovatieve organisatie die in de wereld van veiligheidscultuur en -gedrag toonaangevend bleek. Uiteindelijk was het moment daar om het stokje over te dragen en te gaan genieten van de bij hem zo passende vrije rol. En invulling te geven aan de vrijheid. Niets moest, alles kan. Spijtig genoeg is deze nieuwe periode abrupt geëindigd. Oneerlijk en zo pijnlijk voor ons allemaal.

Maar Laurens, je laat voor ons geen leegte achter: jouw inspirerende ideeën, denkwijzen, schat aan kennis en ervaring in het domein persoons- en organisatie ontwikkeling. We zullen dit als Alfabeelders, D&F'ers en Kaderianen verder blijven uitdragen. Zodat datgene wat door jou is opgebouwd, zal blijven voortbestaan.

Laurens, het was ons een waar genoegen. We zijn je heel dankbaar. We gaan je missen.

Vanuit al de collega's van D&F Consulting, Alfabeeld Organisatieontwikkeling en Kader zijn wij in gedachten bij jou, Pelagia, Tymon en Kyra en al je vele vrienden, familie en naasten.

 

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340