Nieuws: Online Jaarcongres Industriële Veiligheid

21/04/21

Op 21 mei 2021 organiseert Heliview Conferences & Training een online editie van het altijd drukbezochte Jaarcongres Industriele Veiligheid. 30 dagen lang kunt u inspirerende en verdiepende sessies volgen over verschillende thema's op het gebied van veiligheid in de industrie. Als trouwe en trotse partner van dit event zijn wij bij hen de studio ingedoken om een inspirerende sessie rondom het thema Veiligheidscultuur op te nemen. 

Thema: Veiligheid in crisistijd

Ongewenst en onbedoeld hebben we op dit moment allemaal te maken met de corona-crisis. Of dit nu komt door het virus zelf, door de genomen overheidsmaatregelen, door wat onze werkgever ons voorschrijft of door de maatregelen die wij onszelf (menen te moeten) opleggen. Deze crisis heeft, net als eerdere of toekomstige crises, invloed op ons denken, doen en laten.

Het programma van Industriële Veiligheid 2021 staat in het teken van 'Veiligheid in crisistijd'. Wat betekent een crisis voor de directe veiligheid of voor te nemen beslissingen die van invloed zijn op (toekomstige) veiligheid. Is er een ernstige bedreiging van de basisstructuren? Hoe ga je als organisatie hier mee om en hoe moet je je gedragen? Zie je enkel bedreigingen of dienen zich ook kansen aan?

Videotalk: Van Safety Culture naar Responsible Culture

D&F's veiligheidscultuur experts Gerd-Jan Frijters en Marcel de Munck nemen u in hun videotalk mee in de vraag hoe u uw organisatie crisisproef maakt met een mensgerichte cultuur.

Gerd-Jan Frijters, Veiligheidscultuurexpert | D&F Consulting BV Marcel de Munck, Veiligheidscultuurexpert | D&F Consulting BV

Gratis deelname via D&F

Meld u direct aan voor het online event en krijg 30 dagen lang toegang tot on demand content zoals inspirerende talkshows, inzichtvolle interviews, prikkelende presentaties, live webinars en workshops. Zorg dat u er bij bent! 

* gratis deelname voor eindgebruikers. Bekijk hier of u voldoet aan de inschrijfvoorwaarden om kosteloos deel te nemen. 

D&F is UW ADVISEUR IN VEILIGHEID

We helpen u vanuit een passie voor veiligheid en brengen we onze expertise in de praktijk door te adviseren, te begeleiden, te coachen en te trainen. Om de hoogste kwaliteit in ons werk te kunnen garanderen richten we ons op drie expertisegebieden:

Doordat we alle relevante expertisegebieden in huis hebben, bereiken we synergie en voorkomen we conflicterende adviezen. Soms los je een probleem op met techniek, soms met gedrag, maar in de praktijk hangen deze twee altijd samen. Door ze te combineren brengen we niet alleen meer veiligheid, maar maken we bedrijven beter en mensen gelukkiger. Daarom zijn wij adviseur in veiligheid!

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct vrijblijvend contact op met een van onze veiligheidsadviseurs:

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340