Nieuws: Luid online het nieuwe jaar in

07/01/21

Omdat nu (bijna) iedereen al langere tijd thuiswerkt is in verbinding zijn met elkaar nog meer gewenst dan ooit. Het thema veiligheid is altijd belangrijk, en wat is een mooier moment om daarbij stil te staan dan in de eerste maand van het nieuwe jaar! Met dit online event wordt het saamhorigheidsgevoel in uw organisatie versterkt (teambuilding) én zet u het thema veiligheid in de spotlights! Een ideaal alternatief voor bijvoorbeeld de nieuwjaarsbijeenkomst, geheel coronaproof.

Aanpak

Het spel is geschikt om te spelen in groepen van 12 tot maximaal 30 deelnemers. Het spelen van het spel duurt 90 minuten. Elke groep wordt opgedeeld in subgroepjes, die met elkaar de strijd aan gaan, om de code van de Safety Escape Box te kraken.

D&F zorgt voor de live online begeleiding van het spel, dit gebeurt via MS Teams.

Gepersonaliseerde toolkit

Voorafgaand aan het spel wordt bij iedere speler een (gepersonaliseerde) toolkit thuisbezorgd, deze is nodig om actief aan het spel deel te kunnen nemen. De opdrachten staan in het teken van veiligheid en zijn gekoppeld aan het thema jaarwisseling, een nieuwe start en goede voornemens.

Ten behoeve van de verzending hebben we de correcte NAW-gegevens nodig van de deelnemers. Het is ook mogelijk om vooraf alles naar één adres te verzenden en dat u zelf zorgdraagt voor de nadere verspreiding.

Veiligheidskennis

Naast de uitdaging om samen de code te kraken krijgen de spelers veiligheidskennis aangereikt die hen helpt de jaarwisseling veilig door te brengen; zowel op technisch vlak als in de sociale sfeer.

De winnaars…

Wij adviseren een prijs(je) ter beschikking te stellen voor de winnende teams! Dit kan u naar eigen idee en budget invulling geven. Om u compleet te ontzorgen kunnen we dit ook voor u uit handen nemen en van A tot Z faciliteren!

meer informatie

Naast deze 'standaard' Safety Escape Box maken we dit spel ook op maat naar het door u gewenste thema. Voor meer informatie over de Safety Escape Box en/of het inplannen ervan neemt u contact met ons op via:

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340