Nieuws: Vacature Commercieel opleidingscoördinator Breda

09/11/21

Wij zoeken een enthousiaste collega die met passie voor veiligheid alles goed regelt voor onze cursisten. De Safety Academy is een onderdeel van Kader group en het hoofdkantoor van D&F is gehuisvest in Breda, dat is ook jouw werklocatie. 

Wat ga je doen?

Als Commercieel Opleidingscoördinator ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en het logistieke management van de opleidingen van onze Safety Academy. Hieronder vallen o.a. het plannen van de opleidingen, verzorgen van de communicatie naar cursisten en de facturatie. Ook regel je het benodigde lesmateriaal en overige faciliteiten in overleg met de docenten en beantwoord je vragen van onze klanten. In je functie spot je commerciële kansen die je actief opvolgt.

 

Taken en verantwoordelijkheden

  • plannen en coördineren van de Safety Academy opleidingen;
  • signaleren van kansen in trends en ontwikkelingen op het gebied van veiligheidsopleidingen en trainingen;
  • verkopen van nieuwe opleidingen (telefonische acquisitie en relatiebeheer) en
  • benaderen van prospects en voeren van commerciële gesprekken.
  • De verhouding verkopen vs. coördineren is 50/50.

Wie is onze nieuwe collega?

Je hebt ervaring met plannen, coördineren en gevoel voor techniek/affiniteit met duurzaamheid. Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Je werkt graag samen, je hebt een hands-on instelling en hebt een pro-actieve houding. Je bent een gedreven persoonlijkheid die beschikt over een gezonde portie daadkracht, commercialiteit en doorzettingsvermogen. Je bent servicegericht, beschikt over goede contactuele vaardigheden en werkt gestructureerd. Veranderingen ga je niet uit de weg, je toont initiatief en gaat voor kwaliteit.                            

Wat bieden wij?

Wij bieden een fulltime dienstverband, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een gezonde groeiende adviesorganisatie met een informele werksfeer en enthousiaste collega’s. Wij bieden voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen en voor het volgen van opleidingen. Je standplaats is Breda.

Wie zijn wij?

Kader helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu en MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen.

De cultuur binnen Kader kenmerkt zich als open, professioneel en resultaatgericht. Wij vinden de menselijke verhoudingen onderling belangrijk.

Solliciteren

Herken jij jezelf als de ideale kandidaat voor deze rol? Solliciteer dan direct en stuur je CV en motivatiebrief t.a.v. onze Corporate Recruiter Danny Andriese; sollicitatie@kader.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Alle nieuws van 2021

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340