Nieuws: Kader Consultancy & Interim bij Industriële Veiligheid

15/06/22

Tijdens het congres Industriële Veiligheid geven adviseurs Marcel de Munck en Dirk de Knecht een lezing waarin dieper wordt ingegaan op het integreren van duurzame bedrijfsvoering met jouw veiligheidsprogramma’s. Thema’s als maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid worden steeds belangrijker. We kijken hoe je deze thema’s borgt in de kernwaarden van jouw organisatie, in een integraal managementsysteem en tot slot in concreet gedrag. En we werpen een blik op de toekomst waarin we bekijken welke competenties op deze gebieden belangrijk gaan worden.

Naast Kader Group staan er natuurlijk nog veel meer interessante organisaties met boeiende lezingen op het programma. Ontdek ins en outs op het gebied van veiligheid binnen de industrie en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Meld je aan en kom naar onze lezing om 11:45 uur. Ook staan we als Kader Group voor je klaar op de beursvloer. We spreken je graag!

 

Alle nieuws van 2022

 • 15
  06
  22

  Kader Consultancy & Interim bij Industriële Veiligheid

  30 juni is het zo ver. De 18e editie van het volledig verzorgde congres Industriële Veiligheid. En Kader Group is er bij met een interessante lezing.

 • 05
  01
  22

  D&F Consulting B.V. wordt Kader Consultancy & Interim B.V.

  Per 1 januari 2022 gaat D&F Consulting verder als Kader Consultancy & Interim B.V. De komende maanden zullen we onze uitingen omzetten in een Kader look & feel waarbij onze... Lees verder

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340