D&F wordt Kader

Functie
Sales Support
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Angela Snijders

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij D&F Consulting in de functie van Sales Support. Mijn werkzaamheden bestaan uit: het ondersteunen van de sales consultants en de uitvoerende consultants rondom commerciële activiteiten. Dit bestaat enerzijds uit het voorbereiden van offertes, allerhande administratieve taken en anderzijds uit de verwerking van orders. Verder houd ik me bezig met de administratieve en organisatorische ondersteuning van de Safety Academy. Dit brengt mij veel diversiteit en uitdaging in mijn dagelijkse werk, wat ik erg prettig vind.

Hiervoor ben ik voornamelijk werkzaam geweest in de financiële sector als verkoopadviseur van algemene bankzaken en als sales ondersteuner op het gebied van hypotheken. Deze ervaring kan ik goed inzetten bij mijn werkzaamheden voor D&F.

Samen met mijn man, zoon en dochter woon ik in Breda. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag met hen door. Daarnaast hou ik van zwemmen, heb ik een passie voor dans en theater en vind ik het leuk om creatief bezig te zijn.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!