D&F wordt Kader

Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Arnhem
LinkedIn
Link naar profiel

Anne Driessens

Mijn naam is Anne Driessens, sinds 1 juni 2019 in dienst bij D&F als consultant bij de business unit Machine Safety.

Na enkele jaren werkervaring op het gebied van documentatie raakte ik ook geïnteresseerd in het waaróm van documentatie, in plaats van alleen het wát. Het antwoord daarop bleek nog niet zo eenvoudig, en daarmee eigenlijk mateloos interessant. Er opende zich een hele wereld waarin we geholpen worden door wetten en regelgeving, om als mens en machine veilig en efficiënt te kunnen samenwerken.

Ik ben dan ook blij dat ik bij D&F als consultant deze wereld kan verkennen, waarbij ik hoop een positieve invloed te hebben op het werk en daarmee het leven van mensen die met machines moeten samenwerken.

Als ik niet aan het werk ben, ben ik meestal te vinden in de boksschool. Het wil ook nog wel eens gebeuren dat ik op een mountainbike zit, in de prachtige bossen rondom Ede waar ik woon. Ik breng ook nogal eens wat tijd door met vrienden en een interessante discussie – een filosofische, of gewoon eentje over wie nou de beste MotoGP-coureur is. Of… gewoon op de bank, met Netflix, een lekker wijntje en mijn twee katten, Guinness en Murphy.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!