D&F wordt Kader

Functie
Senior Consultant Process Safety
Standplaats
Veenendaal
LinkedIn
Link naar profiel

Arthur Rooze

Mijn naam is Arthur Rooze.

Ik werk met veel plezier en overtuiging als senior consultant Process Safety bij D&F Consulting BV. Sinds januari 2005 ben ik vooral werkzaam op het gebied van explosieveiligheid / ATEX.

Hieronder vallen de volgende aandachtsgebieden:

  • arbeidsomstandigheden;
  • advisering;
  • training;
  • coaching / begeleiding (explosieve atmosferen en het beheersbaar maken daarvan);
  • explosieveilig materieel (advisering van fabrikanten van explosieveilig equipement en opzetten van technisch dossiers, begeleiden bij conformiteitsbeoordelingsprocedures).

KnEX ATEX

Verder ben ik als kennisdrager (Knowledge Expert) bij D&F verantwoordelijk voor het kennisniveau binnen de werkgroep ATEX en de kwaliteit van de geleverde diensten.

Door de uitgevoerde projecten in vele industrie branches bij grote en kleine bedrijven heb ik veel ervaring opgedaan in het beheersen van risico’s die explosieve atmosferen met zich meebrengen en het nemen van reductiemaatregelen.

Daarnaast onderhoud ik contacten met het bevoegd gezag en ben ik lid van:

Historie

In 1980 ben ik mijn loopbaan begonnen als instrumentmaker, daarna heb ik bij dezelfde werkgever gewerkt als constructeur van fijnmechanische assemblagemachines.

Na een intermezzo als ontwikkelaar in een projectteam dat zich bezighield met het ontwerpen en produceren van een gasgestookte CV-ketel, ben ik bewust overgestapt naar een adviesbureau in de veiligheidsbranche. Aanvankelijk lag de nadruk op machineveiligheid en arbeidsomstandigheden.
De overstap naar D&F Consulting resulteerde in een verdieping van mijn vak met de focus op explosieveiligheid.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!