Functie
Consultant Machine Safety
Standplaats
Breda
E-mailadres
b.konings@denf.nl
LinkedIn
Link naar profiel

Beau Konings

Mijn naam is Beau Konings, ik ben sinds mei 2021 werkzaam bij D&F als Junior Consultant voor de Business Unit Machine Safety. Samen met mijn vriend woon ik in het Brabantse Schaijk.
In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met EHBO en staat de winter in het teken van het bouwen van een prachtige carnavalswagen.

In het tweede jaar van de opleiding Elektrotechniek heb ik voor het eerst kennisgemaakt met machineveiligheid. Daarna kwam ik er al vrij snel achter dat ik niet bepaald onder het stereotype van een automatiseerder val. In tegenstelling tot mijn klasgenoten lag mijn interesse niet bij het programmeren van een machine, maar juist bij het beveiligen daarvan.

Na het tweede jaar heb ik alle mogelijkheden aangegrepen om mezelf te verdiepen in dit onderwerp.
Zo heb ik in 2020 mijn MVK diploma cum laude behaald en stonden mijn stages in het teken van machine- en procesveiligheid.

D&F geeft me de ruimte om mijn passie voor machineveiligheid verder te ontwikkelen en te delen. Wie weet ben ik over een aantal jaar zelf wel de persoon die een tweedejaars student inspireert om zichzelf te verdiepen in de wondere wereld van de machineveiligheid.