D&F wordt Kader

Functie
Marketingcommunicatie
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Caroline Huigen

Hoi, ik ben Caroline Huigen. Vanaf 18 november 2013 ben ik bij D&F in dienst gekomen als secretaresse. In deze functie bood ik secretariële ondersteuning aan de afdelingen Finance, HRM en Marketing. 

Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten binnen D&F. Zo heb ik in 2015 de nieuwe huisstijl en website www.denf.nl geïmplementeerd en organiseer ik jaarlijks het D&F KNEX Event, waar we onze relaties informeren over de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Ook de coördinatie van publicaties op onze website, in vakbladen en op online platforms vallen onder mijn verantwoordelijkheid.   

Dagelijks bezig zijn met de uitstraling, externe communicatie en een breed scala aan marketingactiviteiten om daarmee de professionaliteit en expertise van D&F zo goed mogelijk aan u over te brengen is een leuke job!

Mijn vrije tijd breng ik door met mijn man en twee kinderen, ik sport graag en af en toe bezoek ik festivals om lekker te dansen.

Heeft u vragen of opmerkingen over marketing gerelateerde zaken of wilt u meer weten over onze diensten, neem dan gerust contact met mij op.

Wellicht ontmoeten we elkaar op het hoofdkantoor van D&F in Breda of treffen we elkaar tijdens onze klantdagen.

Tot dan!

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!