D&F wordt Kader

Functie
Sales Support
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Colinda van Loon

Ik ben werkzaam binnen D&F Consulting als Sales Support medewerkster. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen van de sales consultants. Zo ben ik verantwoordelijk voor het voorbereiden van offertes, verwerken van orders en allerhande administratieve taken. Hiernaast houd ik mij bezig met de administratieve en organisatorische ondersteuning van de D&F Safety Academy. Dit brengt mij veel diversiteit en uitdaging in mijn dagelijkse werk, wat ik erg prettig vind.

Al vanaf jonge leeftijd heb ik interesse voor techniek, waardoor ik een opleiding heb gevolgd als vliegtuig onderhoudstechnicus bij Fokker AESP te Hoogerheide. Na het volgen van een avondopleiding tot werkvoorbereider heb ik een tijdje gewerkt binnen de Petrochemische industrie. Hierna ben ik vanuit verschillende ondersteunende functies zoals inkoop, verkoop en office support in verschillende industriële sectoren bij D&F terecht gekomen. Hier kan ik mijn affiniteit met techniek combineren met mijn supportervaring en mezelf vol inzetten voor zowel de klant als voor collega’s.

Samen met mijn partner en onze twee kinderen ben ik woonachtig in Rijen. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met mijn gezin. Daarnaast kijk ik graag naar een goede film of serie, lees ik een goed boek, sport ik en luister ik graag naar muziek.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!