Functie
Stagiair Safety Culture
Standplaats
Amsterdam

Emma Beisser

Hoi, ik ben Emma Beisser en sinds maart 2021 ben ik bij D&F Safety Culture gestart als stagiair. Ik kom uit Duitsland en woon sinds augustus 2020 samen met mijn vriend in het prachtige Amsterdam.

Ik studeer voor mijn Master 'Work and Organizational Psychology' aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In de periode van 2016 tot en met 2019 woonde ik drie jaar in het mooie Wenen. Daar heb ik mijn Bachelor in Psychologie behaald. Het laatste jaar heb ik in Duitsland gewerkt, bij de educational association of the bavarian economy.

Van maart tot en met juni 2021 loop ik stage bij het Safety Culture team van D&F Consulting. Hier kan ik mijn passie voor veiligheid uitdiepen, verandertrajecten begeleiden, en mensen inspireren. In de toekomst zou ik graag willen werken als Consultant.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden. Daarnaast hou ik van sporten, door de stad wandelen, koffietjes drinken en reizen.

Ik kijk erg uit naar mijn tijd hier bij D&F, om veel te leren, leuke mensen te leren kennen en mijn Nederlandse taal te verbeteren.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!