D&F wordt Kader

Functie
Consultant Process Safety
E-mailadres
f.alberts@denf.nl
LinkedIn
Link naar profiel

Frank Alberts

Mijn naam is Frank Alberts en per 1 mei 2021 ben ik in dienst gekomen van D&F Consulting B.V. Ik ben geboren en getogen in Silvolde en woon hier momenteel nog steeds met veel plezier samen met mijn vriendin en 2 zoontjes.

Na mijn middelbare school periode ben begonnen met de studie organische chemie op de Hogere Laboratorium Opleiding (HLO) in Nijmegen.  Ik heb een switch gemaakt naar Chemische Technologie en mijn Bachelor behaald in Enschede, vervolgens heb ik in Groningen mijn Master Chemical Engineering afgerond.

Na het leven als student ben ik direct aan de slag gegaan als procestechnoloog bij Solidpack, een kartonproducent in Loenen. Hier heb ik veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van een productieproces. Vervolgens heb ik kort bij Pentair X-Flow gewerkt als sales support engineer. Hierna heb ik gewerkt bij machinefabrikant Hosokawa Micron B.V. als procestechnoloog. Bij Hosokawa Micron B.V. heb ik ruim 8 jaar met veel plezier gewerkt aan een grote verscheidenheid aan internationale projecten. Ik was o.a. verantwoordelijk voor testwerkzaamheden in de uitgebreide testfabriek, opschalingen, procesoptimalisatie en verkoopondersteuning. Hier heb ik veel geleerd op het gebied van machines in het algemeen, het gedrag van vaste stoffen (poeders) en de procesindustrie. Naast het werk als procestechnoloog was ik ook verantwoordelijk voor alle zaken rondom ATEX, in het bijzonder Richtlijn 2014/34/EU (beter bekend als de ATEX 114 Richtlijn). Ik ben veel met richtlijnen, normen, werkinstructies en documentatie bezig geweest. In deze hoedanigheid heb ik de cursus ATEX Professional Met TÜV Persoonscertificaat gehaald.

De wereld van explosieveiligheid heeft mij gegrepen en een stap naar D&F is voor mij een logisch vervolg. Als consultant bij de business unit Process Safety ga ik me bezig houden met explosieveiligheid.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!