D&F wordt Kader

Functie
Oprichter
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Gerd-Jan Frijters

Als oprichter van D&F ben ik apetrots op wat we met het bedrijf hebben bereikt. In een tijdsbestek van 27 jaar zijn we gegroeid van 2 medewerkers naar 45. En er zit nog veel meer in het vat, omdat er nog zoveel ideeën zijn die we nog willen realiseren.

Mijn rol binnen D&F

Mijn taak binnen D&F is het bedenken van nieuwe producten en diensten op basis van trends en ontwikkelingen in de markt. De eerste jaren lagen deze producten en diensten vooral op het vlak van technische veiligheid. Later kwam daar de organisatie rondom veiligheid bij (veiligheidsmanagement).

De afgelopen jaren houd ik me bezig met het vakgebied veiligheidscultuur- en gedrag met de focus op leiderschap. Dit onderwerp inspireert mij buitengewoon, omdat het over menselijk gedrag gaat. En er is nog zoveel te verbeteren.

Wat ik zoal doe bij D&F:

  • Schrijven van artikelen en whitepapers rond veiligheidscultuur, - management en -gedrag.
  • Schrijven van boeken o.a. Integraal Compliance Management en Brainsafe.
  • Bedenken en ontwerpen van op maat klanttrajecten rond veiligheidscultuur, - gedrag en integraal veiligheidsmanagement.
  • Trainen en coachen als onderdeel van veiligheidscultuurprogramma’s, met name op het onderdeel leiderschap.
  • Bedenken en ontwerpen van nieuwe producten en diensten.

Boeken

Alle door Gerd-Jan Frijters geschreven boeken, artikelen en whitepapers zijn te vinden via www.denf.nl/publicaties 

Werken bij Safety Culture

Safety Culture is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!