D&F wordt Kader

Functie
Senior Sales Consultant
Standplaats
Wageningen
LinkedIn
Link naar profiel

Hanno Dijkstra

Ik ben Hanno Dijkstra en alweer zo'n 14 jaar bij D&F werkzaam als Senior Sales Consultant.

Na mijn studies ben ik een kleine 10 jaar werkzaam geweest in diverse commerciële functies bij gerenommeerde machinebouwers. Met die wetenschap heb ik mij de afgelopen jaren het belangrijke vakgebied van Mens- en Machineveiligheid eigen gemaakt. De onafhankelijkheid die je als adviesbedrijf daarbij moet betrachten vond ik bij D&F.

De commerciële activiteiten waar ik verantwoordelijk voor ben vinden met name vanuit Nijmegen plaats. Het beheren van de relaties met het MKB en een aantal land overschrijdende key-accounts (onder andere uit de foodbranche en de energiewereld) behoort tot mijn takenpakket.

Het samen met u zoeken naar de juiste praktische oplossing is voor mij telkens weer de uitdaging. Het vervolgens met vertrouwen neer kunnen leggen van uw project bij één van mijn vakbekwame collega´s is daarbij van wezenlijk belang. De positieve reacties die ik na afronding van een project uit de markt hoor en de duurzame relatie die daaruit ontstaat is tot slot de waardering waar mijn collega´s en ik het voor doen.
 
In mijn spaarzame vrije tijd houd ik mij naast mijn vrouw en twee kinderen o.a. bezig met tennissen, biken door de Wageningse bossen/uiterwaarden en het rijden van auto-toertochten.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!