D&F wordt Kader

Functie
Senior Sales Consultant
Standplaats
Sterksel
LinkedIn
Link naar profiel

Hetty Chmielowska - van Meel

Medio 2003 ben ik gestart bij D&F als Sales Consultant. Sinds die tijd heb ik veel van onze klanten mogen helpen met het vaststellen van de scope van een mogelijke opdracht voor de inzet van de expertise van D&F. Inmiddels ben ik landelijk verantwoordelijk voor de branches Infra en Terminals en daarnaast behartig ik de belangen van relaties in de regio Zuid.

Vanwege mijn passie voor veiligheid heb ik een aantal relevante opleidingen mogen volgen zoals Middelbare Veiligheidskunde, Masterclass Cultuur & Gedragsverandering, ben ik SIL & PL specialist machineveiligheid met TÜV certificaat, diverse trainingen op het gebied van explosieveiligheid, ROVC elektrotechniek en hydrauliek en pneumatiek. Dit heeft mij de juiste kennis bijgebracht om onze relaties op de juiste manier te adviseren omtrent de nodige veiigheidsvraagstukken.

Ik laat mij graag door u uitnodigen om nader kennis maken.

Samen met mijn echtgenoot Paul en onze Australian Shepherd gaan we graag aan de wandel. Daarnaast vertoef ik graag in de keuken om lekkere gerechten te maken voor onze vrienden en kennisen. 

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!