Functie
Sales Consultant
Standplaats
Breda
LinkedIn
Link naar profiel

Marieke van den Wijngaard

Sinds maart 2008 werk ik bij D&F.

Voordat ik bij D&F begon heb ik ervaring opgedaan in de uitzendbranche. Daarnaast heb ik ruim twee jaar gewerkt bij een groot logistiek bedrijf waar ik o.a. verantwoordelijk was voor de interne communicatie en organisatie van evenementen.

Bij D&F ben ik zeven jaar verantwoordelijk geweest voor alles op het gebied van marketing en communicatie. Zo heb ik de website www.denf.nl onderhouden en was ik verantwoordelijk voor de organisatie van alle beurzen & congressen, klantendagen en de samenstelling van artikelen en folders.

Sinds januari 2016 focus ik me volledig op alle veiligheidstrainingen die D&F aanbiedt via de Safety Academy, neem gerust eens een kijkje: www.safety-academy.nl. Zowel de verkoop als de planning & organisatie valt onder mijn verantwoording. Dit kan variëren van een ééndaagse open inschrijving tot een volledig verzorgde 8-daagse in-company masterclass bij een klant in huis.

Bij D&F werken betekent een bijdrage leveren aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Vanuit iedere functie draagt iedere collega hieraan bij.  Naast het werken met passie aan veiligheid is er binnen D&F ook veel aandacht voor de persoon achter de werknemer. Ik ervaar dat als heel prettig én het zorgt wat mij betreft voor nog meer werkplezier! We zoeken momenteel nog nieuwe collega's, lijkt het je iets om mee te werken aan een veiligere werkomgeving? Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Ik ben getrouwd met Bob-Willem en we hebben een zoon en een dochter. Buiten werktijd ga ik graag dagjes weg om te shoppen, uit eten, op vakantie naar de zon en ik lees graag tijdschriften. Ook schrijf ik weleens artikelen over ons werk voor vakbladen, zo combineer ik mijn journalistieke achtergrond met mijn werk van nu!

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340