Functie
Senior Consultant Safety Culture
Standplaats
Breda
E-mailadres
e.kuehn@denf.nl
LinkedIn
Link naar profiel

Emmanuel Kuehn

Emmanuel Kuehn is een echte Europeaan met zijn Nederlandse en Franse nationaliteit, zijn Duits klinkende achternaam en de vier talen die hij spreekt!

Emmanuel heeft inmiddels 20 jaar managementervaring in marketing & sales op internationaal niveau. Een specialisme en uitdaging van hem is het opbouwen van internationale markten, waarin hij zich als een kameleon weet te bewegen (multiculturele omgeving). Dit heeft hij reeds voor verschillende multinationals bewezen (Japan, Canada, Australië)

Zijn motto “Business is a matter of People!” heeft hem ‘getriggerd’ om in 2008 als Management Consultant-Trainer & Coach aan de slag te gaan. Emmanuel’s ruime talenkennis heeft hem de mogelijkheid gegeven om trainingen in diverse landen te geven. De inhoud van de trainingen zijn divers, leiderschap, veiligheidsmanagement en cultuurverandering. Hij is gespecialiseerd in gedragsverandering en heeft een passie voor het inspireren en motiveren van mensen. Dit om mensen het maximale uit hun talenten te laten halen en creatief, betrokken en onbevreesd kunnen leven!

Emmanuel is een gecertificeerd Trainer voor Situationeel Leiderschap II (Blanchard International), Everything DiSC Workplace & Management (Wiley) en mBIT - multiple Brain Integration Techniques (mBraining International)

Wat heeft Emmanuel persoonlijk met veiligheid?

Als duikinstructeur (technisch/recreatie) en ‘first-aid instructeur’ (reanimatie) weet Emmanuel hoe belangrijk het is om veiligheidsregels te communiceren en toe te passen. In 2000 heeft Emmanuel een bijna fataal duikongeval overleefd. Duiken is meer dan genieten van de onderwaterwereld. Een vuistregel: “Plan your Dive, Dive you Plan!”

Referenties:

Verbrugge Terminals (NL)
Hertel (B)
Aviko International (B)
Enrichment Technologies (F)
LBC Tank Terminals (F)

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340