Functie
Consultant Safety Culture
Standplaats
Rijswijk
LinkedIn
Link naar profiel

Davey Verbeek

Als veiligheidskundige ben ik in staat theoretische kennis en praktische inzichten aan elkaar te koppelen en dit te communiceren binnen alle lagen van een organisatie. Ik benader vraagstukken niet primair vanuit de techniek, maar richt mij in eerste instantie op het vergroten van risicobewustzijn en veranderingen in het gedrag door mensen op inspirerende wijze inzichten te verschaffen.

Bij D&F zet ik mijn ervaring in door het leveren van inhoudelijke veiligheidsexpertise en als consultant bij diverse verander- en veiligheidstrajecten.

Tien jaar geleden startte ik na het afronden van mijn HBO-opleiding Integrale Veiligheid als integraal veiligheidskundige met het adviseren van gemeenten. Na enige tijd werd ik projectleider security bij de grootste particuliere beveiligingsorganisatie ten aanzien van grootschalige (dance-)evenementen. In dezelfde tijd heb ik als trainer uiteenlopende trainingen ontwikkeld en verzorgd voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van veiligheid, security, arbo en kwaliteit.

Mijn inhoudelijke expertise op het gebied van arbeidsveiligheid heb ik de afgelopen jaren gaandeweg verbreed en verdiept als het gaat om veiligheidscultuur. Inmiddels heb ik met opdrachtgevers zoals Q8 KPE, Heineken Zoeterwoude, Alliander, Damen Shipyards, Van Gelder en grote havenbedrijven mogen samen werken aan het versterken van organisatie breed veiligheidsbewustzijn.

Bij het versterken van veiligheidsbewustzijn is de dialoog over veiligheid essentieel. Met trainingen en sessies wil ik deze interactie en de juiste dialoog op gang brengen. Dit doe ik op elk niveau in de organisatie door mensen met voorbeelden uit de dagelijkse praktijk aan het denken te zetten.

Davey is Hoger Veiligheidskundige en studeerde daarnaast Risicomanagement en Integrale Veiligheid aan de Haagse Hogeschool.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340