Functie
Consultant Process Safety
Standplaats
Tilburg
E-mailadres
m.beije@denf.nl

Maarten Beije

Mijn naam is Maarten Beije en sinds juli 2018 ben ik werkzaam als consultant bij de business unit procesveiligheid bij D&F, hier ga ik me voornamelijk richten op het werkgebied explosieveiligheid (ATEX).

Samen met mijn partner Loes en onze twee dochters, Lotte en Wies woon ik in Tilburg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om erop uit te gaan met het gezin of om hard te lopen in de bossen. Daarnaast heb ik al vanaf jongs af aan een enorme passie voor auto’s en vind ik het geweldig om met vrienden op wintersport te gaan.

Na het afronden van mijn opleiding Chemische Technologie ben ik vijftien jaar werkzaam geweest bij Fujifilm als procesengineer en later in de rol van projectleider. Hier heb ik, dankzij de bouw van twee compleet nieuwe fabrieken, ervaring op heb kunnen doen met veel aspecten rondom proces -en explosieveiligheid. Vervolgens heb ik nog twee jaar gewerkt als kwaliteitsverantwoordelijke en procesengineer in de PU industrie.

Met bovengenoemde ervaring kan ik bij D&F een mooie brug slaan tussen de wettelijke eisen die gesteld zijn aan proces -en explosieveiligheid en de praktische toepassing hiervan op de werkvloer.

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340