Functie
Consultant Process Safety
Standplaats
Eindhoven
E-mailadres
j.jegers@denf.nl
LinkedIn
Link naar profiel

Jeroen Jegers

Mijn naam is Jeroen Jegers en sinds 1 mei 2019 ben ik in dienst bij D&F als consultant binnen de business unit Proces Safety.

Ik heb Chemical Process Technology in Eindhoven gestudeerd. Mijn afstudeerproject had betrekking op het modeleren/simuleren van fluidized bed reactor. Hierbij heb ik gekeken naar de menging en controleerbaarheid van de temperatuur in de dit soort reactoren.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als process engineer in de voedingsmiddelenindustrie en heb ik kennis gemaakt met een diversiteit aan projecten en de bijhorende productietechnieken.

Mijn grote interesse en nieuwsgierig naar vele facetten van techniek drijft mij. Een overkoepelend én belangrijk onderwerp hierin is veiligheid. D&F is dynamische organisatie waarin veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en biedt mij de mogelijkheid om bij grote afwisseling aan technische organisaties/processen bezig te zijn, waarbij kennis en kundigheid op het van veiligheid centraal staan. 

Ik hoop u graag te ontmoeten!

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340