Functie
Consultant Process Safety
Standplaats
Amserfoort
LinkedIn
Link naar profiel

Elena Mauro

Hoi, ik ben werkzaam bij D&F Consulting als senior consultant binnen de Business Unit Process Safety.

Ik ben geboren in Italië, waar mijn hele familie nog steeds woont. In het tweede jaar van mijn studie Chemie aan de Universiteit ben ik naar Nederland verhuisd om de Masteropleiding Scheikundige Technologie aan de Technische Universiteit Eindhoven te volgen.

Na het behalen van mijn diploma heb ik besloten om mijn spectrum te verbreden met een verkorte tweejarige opleiding Master of Technological Design aan de faculteit Werktuigbouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven.

Na mijn studie ben ik gestart als Programmeur waarna ik doorgroeide tot Lead Systeemengineer. Enkele jaren later maakte ik een vervolgstap naar de Safety Assurance afdeling, waar ik wereldprojecten kon reviewen met betrekking tot de naleving van internationale veiligheidsnormen en best practices en de implementatie en het onderhoud van het Functional Safety Management System.

Als company trainer op het gebied van functionele veiligheid heb een accreditatie behaald om als expert van TÜV Rheinland de specialistische training TÜV FS Engineer SIS te geven.

Ook ben lid van de normcommissie IEC 61508 en IEC 61511 en heb als Functional Safety Auditor gefunctioneerd. 

Mijn passie voor Safety Engineering geeft mij veel voldoening door de combinatie van de maatschappelijke en technische aspecten binnen dit vakgebied.

Naast mijn werk heb ik ook andere passies. Lezen is een vooraanstaande, hierna volgen de medemens en maatschappij, talen en reizen, muziek, dans en schilderen en ga ik graag uit eten met vrienden of collega’s.

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een persoonlijke kennismaking!

Werken bij D&F

D&F is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Klik hier voor een overzicht van onze vacatures en mail of bel ons gerust!

Alle medewerkers

Neem contact met mij op

versturen

Of bel ons direct op

076 5040 340