D&F wordt Kader

Functie
Secretaresse
Standplaats
Breda

Isminaz Celik

Hoi, ik ben Isminaz Celik en sinds juli 2018 ben ik bij D&F werkzaam als Secretaresse.

Vanaf 2015 heb ik de studie Secretaresse gevolgd bij het Florijn College in Breda. In het 3e leerjaar van deze studie ben ik als stagiair bij D&F Consulting binnengerold. Tijdens deze stage bood ik secretariële ondersteuning vanuit het algemeen secretariaat aan de afdelingen HRM, Safety Academy en Marketing. Na het afronden van mijn eindstage en het behalen van mijn diploma ben ik D&F in dienst gekomen als Secretaresse.

Ik zal mijn werkzaamheden bij D&F voortzetten vanuit het algemeen secretariaat en de verschillende interne afdelingen van de organisatie administratief ondersteunen. Mocht u dus vragen hebben over machineveiligheid, procesveiligheid of veiligheidscultuur, of aan mijn collega’s, bel of mail mij gerust. Ik zorg graag dat u snel geholpen wordt! 

Samen met mijn ouders en twee broertjes woon ik in Oosterhout (NB). In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vriendinnen. Daarnaast hou ik van shoppen, sporten en lekker op vakantie gaan.

Werken bij D&f - part of Kader Consultancy & Interim

Kader Consultancy & Interim is altijd op zoek naar nieuw talent. Onze collega’s leveren dagelijks een bijdrage aan het voorkomen van ongevallen bij bedrijven. Met passie voor veiligheid, ieder vanuit een eigen vakgebied, en indien nodig samen vanuit verschillende invalshoeken. Lijkt het je leuk om mee te werken aan een veiligere werkomgeving in de industrie?

Bekijk al onze vacatures en mail of bel ons gerust!